COACHING MUSICAL

Estratègies per a la preparació de proves, exàmens o audicions

Del 6 al 8 d’abril

Marion Peyrol

Ha cursat estudis musicals a França i és diplomada en estudis superiors de violoncel i música de cambra al Conservatori Superior de Rotterdam (Holanda).

Amb la motivació d’ajudar als músics en la seua formació global, ha ampliat la seua formació en pedagogia musical, en camps com: teràpia de kinesiologia per a músics, brain gym, relaxació guiada, música i moviment, ioga per a músics, estiraments, iniciació a la tècnica Willem i Dalcroze, etc. 

Durant la seua carrera professional ha treballat tant en la interpretació del violoncel (música de cambra i orquestra) en diferents països, com en la docència de l’instrument i en la iniciació musical. Ha realitzat diversos tallers i cursos de formació de consciència corporal i por escènica en conservatoris i escoles en ciutats com Terrassa, Tarragona i Barcelona.

Informació del curs 

T’agradaria millorar la conciència corporal amb l’instrument?

No t’agrada tocar en públic ? Tens por escènica ?

Has tingut males experiències en audicions?

En aquest curs aprendrem diverses estratègies. Treballarem la preparació corporal, relaxacions dinàmiques i passives, visualitzacions, com tindre més confiança i com preparar-se per a tocar davant de la gent.

Cal indicar : especialitat instrumental,  curs i nivell del curs al que voldires participar (iniciació o aprofundiment):

Informació del curs

  • Sols s’admetran 10 alumnes actius. 
  • Inscripció al següent enllaç: INSCRIPCIÓ
  • Últim dia d’inscripció: 30 de març.
  • Dies de realització del curs: 6, 7 i 8 d’abril.
  • Preu del curs: 50€ (alumnat del centre d’estudis UMB 40€).
  • La matrícula s’abonarà el primer dia de realització del curs a la secretaria del centre.
  • Serà d’obligatorietat complir amb les mesures davant la COVID-19 contemplades al Pla de Contingència del Centre d’Estudis Unió Musical de Benaguasil (s’informarà una vegada realitzada la inscripció).

Materials: cal portar un matalasset de ioga o una toalla per a estirar-se, roba còmoda, botelleta d’aigua, llibreta i llàpis.

Més informació a: cursos@umbenaguasil.es