Jornades de Portes Obertes 2021

Del 10 al 17 de maig

JORNADES DE PORTES OBERTES AL CENTRE D’ESTUDIS

El centre d’Estudis Unió Musical de Benaguasil ofereix a l’alumnat interessat en presentar-se a les proves d’accés a ENSENYAMENTS PROFESSIONALS DE MÚSICA la possibilitat d’informar-se del funcionament del nostre centre, així com poder conéixer al seu professorat. És per això que durant la setmana del 10 de maig, l’alumnat interessat en cursar estudis professionals de música podrà realitzar una classe d’instrument i rebre també els consells del professorat del nostre centre.

Hi haurà un nombre limitat d’assistents admesos. Des del centre ens ficarem en contacte amb l’alumnat per a indicar-te el dia de realització de la classe.

També informar que per al divendres 28 de maig està prevista una reunió informativa a les 18:30h per a les famílies. En aquesta reunió s’informarà sobre els continguts i estructura de les proves, així com del procediment de la realització d’aquestes.

  • Període d’inscripcions a les jornades de portes obertes: del 23 d’abril al 7 de maig.
  • Realització de les classes del 10 al 17 de maig.
  • Reunió informativa: divendres 28 de maig a les 18:30h.

Preguem informen de l’assistència al següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació a la següent adreça de correu electrònic: centredestudis@umbenaguasil.es

D’altra banda aprofitem per a inforar-los del funcionament de les proves d’accés al següent enllaç: INFORMACIÓ REFERENT A LES PROVES D’ACCÉS A ENSENYAMENTS PROFESSIONALS DE MÚSICA 2021