Jornades de Portes Obertes 2023

JORNADES DE PORTES OBERTES AL CENTRE D’ESTUDIS UNIÓ MUSICAL DE BENAGUASIL

El centre d’Estudis Unió Musical de Benaguasil ofereix a l’alumnat interessat en presentar-se a les proves d’accés a ENSENYAMENTS PROFESSIONALS DE MÚSICA la possibilitat d’informar-se del funcionament del nostre centre, així com poder conéixer al seu professorat. És per això que durant la setmana del 8 de maig, l’alumnat interessat en cursar estudis professionals de música podrà realitzar una classe d’instrument i rebre també els consells del professorat del nostre centre.

Hi haurà un nombre limitat d’assistents admesos. Des del centre ens ficarem en contacte amb l’alumnat per a indicar-te el dia de realització de la classe.

També informar que hi haurà una reunió informativa per a les famílies una vegada estiguen publicades les dates de les proves d’accés. En aquesta reunió s’informarà sobre els continguts i estructura de les proves, així com del procediment de la realització d’aquestes.

  • Període d’inscripcions a les jornades de portes obertes: del 27 de març al 24 d’abril.
  • Realització de les classes del 8 al 12 de maig.
  • Reunió informativa amb famílies: finals de maig.

Preguem informen de l’assistència al següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació a la següent adreça de correu electrònic: centredestudis@umbenaguasil.es

D’altra banda aprofitem per a inforar-los del funcionament de les proves d’accés al següent enllaç: INFORMACIÓ REFERENT A LES PROVES D’ACCÉS A ENSENYAMENTS PROFESSIONALS DE MÚSICA 2023

Jornada de portes obertes 23