Empar Llàcer Sanchis

Natural de Benifaió, inicia els estudis musicals a la seua localitat natal i continua la seua formació al Conservatori Superior de Música de València, en l’especialitat de flauta, amb José Maria Ferriz i MªDolores Tomàs, on obtingué el títol de Grau Superior l’any 2003. Ha finalitzat recentment els estudis superiors de cant amb la soprano Gloria Fabuel també al Conservatori Superior de València. Ha rebut classes d’ Isabel Rey, Nancy Argenta,Eugenia Dundekova. Actualment rep classes del professor italià, Antonio Lemmo. També compta amb la Diplomatura de Magisteri en l’especialitat de música.

Ha interpretat diversos papers com a solista als tallers del conservatori i altres concerts, com ara Te Deum, de Charpentier; Dido i Eneas,de Purcell; L’Israel a l’Egipte, de Händel, Missa Martyrium de Cererols, Requiem de Mozart.

Entre 2001 i 2004 va ser membre de la Coral Catedralícia de València i al llarg de la seua trajectòria com a coralista ha treballat amb formacions corals de renom com Capella Saetabis, Victoria Musicae, Cor de Cambra L’Almodí, Amystis i Neovocalis, Des de 2003 col·labora assíduament amb el Cor de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts.

En l’àmbit de la direcció coral, ha realitzat diversos cursos amb professors com Diego Ramon, Juan Luis Martínez, J.Gil Tàrrega, Mònica Perales, Basilio Astúlez, Pep Vila, Vicky Lumbroso o Francesc Perales entre d’altres. . Ha dirigit la Coral Polifònica de la Banda Primitiva de Llíria, el Coro de Cámara de Valencia i el cor del “Col.legi de Metges” de València.